Jennifer komt uit een Molukse muzikale familie met een vader die gitaar en ukulele speelt, een moeder die zingt en broer John die drumt en percussie speelt. Toen ze 14 jaar was begon ze te zingen in een Rock and Roll band opgericht door haar vader. In 1990 zong ze in haar eerste popbandje waar bassist Chris Wattimena ook in zat. De band speelde voornamelijk op Molukse feesten. Op de middelbare school had haar muziekleraar gevraagd of ze in zijn gospelrock band wilde spelen en dat heeft ze uiteindelijk 2 jaar gedaan. In 1999 voegde zij zich toe aan het familie gospelkoor “Pudji Tuhan” wat Loof de Heer betekent. Met haar ooms, tantes, neefjes en nichtjes brengen zij eigen gospels ten gehore. Haar oom (jongste broertje van haar moeder) heeft de muziek zelf geschreven maar de teksten van de liederen komen letterlijk uit het boek Psalmen.

In 2001 heeft Pudji Tuhan een cd uitgebracht genaamd “Zijn trouw tot in verre geslachten” met Engelstalige, Nederlandstalige en Maleistalige nummers. In 2017 tot begin 2019 zong zij in een showband die voornamelijk disco en soul liedjes speelden op feesten en partijen. Mei 2019 werd ze helaas ernstig ziek maar zij is nu genezen na een jaar lang behandelingen te hebben gehad. Haar geloof heeft haar door deze zware periode heen gesleept. Alle lof, eer en glorie komen Hem toe en daarom is Jennifer blij dat zij Zijn naam mag lofprijzen en grootmaken via de muziek van Berean Drive.

“Wees niet bang, want Ik ben met u. Kijk niet angstig om u heen, want Ik ben uw God. Ik zal u kracht geven en u helpen, Ik zal u overeind houden met mijn heilrijke rechterhand”

Jesaja 41:10