Strategie

Tactiek voor dynamiek

Stap in geloof!

Voor het komende jaar zal Berean Drive maandelijks spelen tijdens een lofprijsavond op een vaste locatie. Op elke laatste zondag van de maand (behalve december, april en juli) staat de band in het Muziekhuis Utrecht, aan de Loevenhoutsedijk 301.

Hiermee leggen we ons vertrouwen volledig in de handen van de Here, omdat we blijven vasthouden aan het Bijbelse principe “gij hebt het ontvangen om niet, geef het om niet!” Er zal dus nooit entree worden gevraagd bij de deur, maar wel wordt er een vrijwillige donatie gevraagd, zodat we alle onkosten van de organisatie en uiteraard de bandleden kunnen dekken.

Heerlijk eten!

Daarnaast worden er in de pauze heerlijke broodjes en soms warm eten verkocht, tegen normale schappelijke prijzen. Alle bandleden en crewleden, werken volledig vrijwillig mee! Een mooie letterlijke betekenis van de term “pro Deo”! We vertrouwen erop dat wanneer u een lofprijsavond bezoekt, u zich door God laat bewegen om met een blijmoedig hart vrijwillig bij te dragen om de avond tot een succes te maken, want God heeft de blijmoedige gever lief!

Eigen composities

De band heeft zich dan weer als taak aangemeten om met elk optreden, minimaal vier nog niet eerder gebrachte liederen te brengen en de optredens daarmee verfrissend en dynamisch te houden. Van die vier, zullen er minimaal twee eigen composities zijn.